Büfe Hazırlama Yarışması Ödül Töreni

"Bölüşürsek Tok Oluruz; Bölünürsek Yok Oluruz."Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında, Okulumuz Mesleki Tatbikat ve Sosyal Yardımlaşma Kulüpleri tarafından; öğrencilerimize, yerli ve milli üretimin ve yerli malı kullanımının önemini anlatmak, bilinçli tüketici olma alışkanlığını kazandımak ve Dünya Mazlunlarıyla yardımlaşma anlayışını esas alan bir bakış açısı geliştirmek maksadıyla, "Genç Şefler Gazze Çocukları İçin Yarışıyor" temalı, "Sınıflar Arası Büfe Yarışması" düzenlendi. Meslekte, dostlukta ve yardımlaşmada yarışan öğrencilerimizin ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.Gönüllerin birincileri Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi, emek ve gayretleri münasebetiyle tebrik eder; başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

09-01-202409-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 16:42 - Görüntülenme: 71