Değerini Bil

Proje yürütme ve geliştirme konusunda her zaman çalışmalar yapmakta olan okulumuz; Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan eTwinning projesinde milli ve manevi değerlerimizin kaybolmaması, her bireyin içinde var olan iyi tarafların ortaya çıkarılması, bireyin ve toplumun ihya edilmesi için gerekli olan değerler eğitimi kapsamında   2020-2021 Eğitim Öğretim yılında "Değerini Bil" projesine ortak olmuştur.

Projemizin amacı öğrencilerin "Değerler Eğitimi" kapsamında fıtraten en güzel ahlakı ortaya çıkarmasıdır. Bu bağlamda öğrencilerin kalbine, zekasına ve iradesine hitap ederek kültürel, tarihi, milli ve manevi değerlerimizin önemi üzerinde durulacaktır. Öncelikli olarak öğrencilerin yaşadığı şehirden başlayıp, daha sonra projedeki diğer öğrencilerle Web 2.0 araçlarını kullanarak etkileşim içerisinde diğer şehirleri de tanıması sağlanacaktır.

Yayın: 08.01.2021 - Güncelleme: 09.01.2021 19:33 - Görüntülenme: 296