Mesleki Eğitimde 1000 Okul

Okulumuzun da dahil olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca 2023 Eğitim Vizyonu'nun odak noktalarından biri olan ve eğitim-ekonomi-istihdam bakış açılarıyla yeniden yapılandırılan ve hayata geçirilen bu proje ile "1000 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine" Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarında temel becerilerden okulların bakım onarımına, kütüphane, atölye ve spora kadar çok sayıda alanda destek sağlanacaktır.

Kültür, sanat ve spor alanları geliştirilecek; bu kapsamda okulların bakım ve onarımlarına öncelik verilerek kütüphaneler oluşturulacak; bilgi iletişim teknolojileri zenginleştirilecek; bu okullarda öğrenim gören öğrencilere temel beceri eğitimi sağlanacaktır. Ayrıca okullardaki öğrencilerin velilerine hayat boyu öğrenme kapsamında eğitim desteği sağlanarak gelişim programları uygulanacaktır.

Yayın: 27.02.2021 - Güncelleme: 27.02.2021 21:24 - Görüntülenme: 363