Ulu Şerbet "Marka Tescil Belgesi" Takdimi

Geleneksel İçecekler Kategorisinde 1.lik ödülü alan içeceğimiz "Ulu Şerbet", Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız başvurumuz neticesinde "Marka Tescil Belgesi" almaya hak kazandı.Okulumuz adına düzenlenmiş olan "Marka Tescil Belgesi"ni takdim etmek üzere; Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU, Belediye Başkanımız Sayın Evren DİNÇER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL ve İl Protokolümüzün Kıymetli Yöneticileri okulumuza teşrif ettiler. Tescilli Markamız Ulu Şerbet, misafirlerimize tanıtılarak ikram edildi.Ödüllü ve Tescilli Markamız Ulu Şerbet'i hazırlayıp sunan Öğrencimiz Enes KÖKSAL'a ve Okul Müdürümüz Ergün DEMİRER'e belge takdiminde bulunarak onurlandıran Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU'ya, Belediye Başkanımız Sayın Evren DİNÇER'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL'a ve İl Protokolümüze; okulumuzu teşrifleri ve kıymetli destekleri için minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

13-11-202013-11-202013-11-2020

Yayın: 13.11.2020 - Güncelleme: 08.12.2020 19:05 - Görüntülenme: 477